Dygtig Revit og/eller Autocadtegner

Om afdelingen og jobbet

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, hvor 4 andre tegnere og 1 arkitekt arbejder sammen. Derudover er er er stort samarbejde med virksomhedens øvrige ingeniører, bygningskonstruktører, landbrugsfaglige og tekniske personer, samt administrativ og markedsføringsmæssig backup. Du vil indgå i en flad organisation, hvor alle hjælper hinanden, og hvor man tager hands-on ansvar for egne opgaver.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du arbejder på kontoret i Herning. Vores tegnestue arbejder lidt forskelligt, hvor vi til nogle opgaver bruger AutoCAD og til andre bruger Revit. Nogle af vores nuværende tegnere er dygtige i AutoCAD og andre arbejder kun i Revit, så derfor er det vigtigste, at du er dygtig i det program, som du nu engang tegner i, og er det i begge programmer er det jo perfekt.

Du skal naturligvis kunne skitsere, projektere og lave visualiseringer på vores projekter uanset om det er landbrugsbyggerier, boliger eller industribyggerier. Dine tegneopgaver vil være mangeartede, men det vigtige er, at du kan have mange bolde i luften, og at du trives med at tegne og projektere.

Der vil være mulighed for at tilpasse jobbet efter den rette kandidat, og der vil således kunne aftales nærmere i henhold til kompetencer og ønsker. På sigt vil det måske også for den rette, være en mulighed for at blive tegnestueansvarlig.

Din personlige profil er følgende

· Du har stor erfaring med projektering og stor viden om byggeskik – helst af landbrugsbyggeri, men også gerne              en familieboliger.

· Ønskescenariet er en bygningskonstruktøruddannelse, men det er ikke afgørende.

· Du er faglig stærk.

· Præcision i tegningerne og faglighed er et must.

· Du er systematisk og struktureret.

· Du arbejder godt i teams og kan have mange bolde i luften.

· Du er positiv, omstillingsparat og har lyst til at udfordre dig selv fagligt og personligt.

· Du er selvkørende og kan lide at lære fra dig.

· Du taler og forstår dansk, i skrift og tale.

· Du kan se dig selv på den længere bane som medarbejder hos Byggeri & Teknik.

Du tilbydes

· En arbejdsplads med plads til forskelligheder, og hvor vi alle trækker på samme hammel og udnytter hinandens stærke    sider og understøtter de knapt så stærke sider.

· For den rette er der gode udviklingsmuligheder og stor indflydelse på eget job.

· 20 engagerede og kompetente kolleger, med en fri, uformel og venskabelig tone.

· En arbejdsplads med frihed under ansvar, med mulighed for dage med hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

· Der tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer stillingens krav, herunder også gode pensions- og                  forsikringsordninger samt kantine, frugtordning, massageaftale, træningsfaciliteter.

Vi har både arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører i samme hus, og leverer byggerådgivning til mange forskellige bygherrer og samarbejdspartnere, men hovedvægten er på landbrugsbyggerier i Jylland og på Fyn. Byggeri og Teknik I/S har også en intern afdeling, ”Tegnestuen Birk”, hvor 1 arkitekt pt. arbejder med privat boligbyggeri. Afdelingen er relativ nystartet, men er i vækst, og der vil komme opgaver derfra.

Vores kontor ligger i et stort kontorfælleskab med bla. rådgivningsvirksomheden SAGRO og Geopartner i Birk, Herning. Vi arbejder med kunder i hele Danmark, men vores kerneområde er Jylland og i særdeleshed Midt- og Vestjylland, hvorfor en vis tilknytning hertil vil være en fordel.

Send din ansøgning med CV, Job@jaconnect.dk. Vi holder løbende samtaler, og afslutter når vi har den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jørn Aas, på 5455 6611, eller Ja@jaconnect.dk