El-maskinmontør

El-maskinmontør

Brænder du for teknologi og el-tekniske løsninger? Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får tingene til at spille og er i kontakt med mange forskellige mennesker? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Vores samarbejdspartner System TM i Odder har travlt, derfor søges dygtige el-maskinmontører til produktionen af avancerede kundetilpassede procesanlæg.

Få frihed, ansvar og gode udviklingsmuligheder:

Du bliver en vigtig medspiller i form af dine kompetencer, og du vil få en varieret dagligdag, hvor ikke to maskiner er ens. Virksomhedens løsninger er højteknologiske, og fagligheden blandt dine kolleger er høj.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

- El-montage af industrielle maskiner og procesanlæg
- El-teknisk deltagelse ved mindre og større projekter i produktionen.
- Med tiden er det mulighed for at deltage i test af anlæg i virksomheden og få el-ansvaret for installationen af anlæg ved virksomhedens kunder over hele verden. Der er tale om 2-3 ture à ca. 3 ugers varighed om året.

For at du kan få succes i jobbet, er følgende kvalifikationer en fordel:

- Du er uddannet industrielektriker, automatiktekniker, automatikmekaniker eller lignende
- Du har nogle års praktisk erfaring som el-faglig inden for industrien og er vant til at montere og arbejde på PLC-styrede anlæg
- Du har grundlæggende it-kendskab
- Du taler engelsk på et niveau, så du kan kommunikere med udenlandske kunder.

Personlig profil:

Herudover er du stabil samt kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde. Du er serviceminded og god til at kommunikere, når du hjælper dine kolleger med opgaver på tværs af produktionen. Du besidder stor faglig stolthed og er i stand til at arbejde selvstændigt og holde hovedet koldt i travle perioder.

Virksomheden tilbyder:

System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar med plads til både personlig og faglig udvikling.

Herudover har virksomheden fordelagtige personaleforhold, herunder sundhedsforsikring, dejlig kantine med egen kok, sundhedspakke og en velfungerende personaleforening.

Ansøgning:

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Rosenlund på 5455 2410 eller cr@jaconnect.dk

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning + CV til job@jaconnect.dk mærket: ”System TM”.