El-teknisk medarbejder til værksted

For vores samarbejdspartner Stampes Elektro, søger vi en ny medarbejder til værkstedet i Ringkøbing. 

Stampes Elektro er en afdeling af Holtec Automatic Vest A/S. Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer og har herudover forhandling af industrielle robotter. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset. 

Holtec-gruppen beskæftiger 140 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder. 

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus og Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Til værkstedet i Ringkøbing, søges en dygtig medarbejder til fastansættelse. Du har en god teknisk hands-on erfaring med generator anlæg, elektro og mekanik, samt brænder for vækst og udvikling. Uddannelsesmæssigt er du elektromekaniker, eller lignende anden uddannelse og du har flere års erfaring med generator anlæg, elektro og mekanik.

Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer. 

Vi forventer, at du:

·         Medbringer erfaringer indenfor generator anlæg, elektro, gear og mekanik.
·         Har generel forståelse for automation, både HW og SW men behøver ikke være specialist. 
·         Har dokumenterbar erfaring indenfor branchen.
·         Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus.
·         Er kvalitetsbevidst, kan skabe tillid og leverer til tiden.
·         Taler, forstår og skriver dansk.

Vi tilbyder:

·         En travl og afvekslende hverdag
·         Gode kollegaer på et mindre kontor med tilhørende værksted
·         En virksomhed i vækst
·         En virksomhed der leverer løsninger til vindenergi, maskinbyggere, landbrug, dambrug, produktionsvirksomheder mm.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jørn Aas på 5455 6611. Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning til job@jaconnect.dk mærket: ”Værksted”.