Engageret reparatør til vedligeholdsafdeling på daghold

Til vedligeholdsafdelingen hos vores kunde i 7400 Herning søger vi en medarbejder der brænder for vedligehold, reparation og optimering af produktionsudstyr. Som reparatør i vedligeholdelsesafdelingen, vil du skulle løse arbejdsopgaverne i samarbejde med det eksisterende vedligeholdelsesteam.

Om jobbet:

Du vil som reparatør komme til at vurdere og udføre forskellige typer af opgaver, såsom forebyggende vedligehold, fejlfinding, reparation og optimering af produktionsudstyret. Jobbet er på 5 dags daghold, hvor du vil blive en del af en tilkaldevagt ordning. Tilkaldevagten aftalers indbyrdes imellem reparatørerne, så det kommer til at passe alle.

Om dig:

      · Du er uddannet Mekaniker, maskinarbejder, elektriker el. automatiktekniker

      · Du bor i en radius af 30 min fra 7400 Herning, grundet vagtordningen

      · Du kan arbejde på daghold

      · Du er en dygtig reparatør

Kvalifikationer:

Det er et krav at du er faguddannet, som mekaniker, automatikteknikker, eller har en anden relevant baggrund. Uanset din faglige baggrund, er det vigtigt, at du har relevant praktisk erfaring, og at du har minimum 5 års erfaring med vedligeholdelses- og reparationsopgaver inden for industrivirksomheder med komplekse maskiner og udstyr. Der vil selvfølgelig være oplæring i udstyret. Du arbejder systematisk og fokuseret med dine opgaver og evner at træffe selvstændige beslutnin­ger. Du er fleksibel, og du er god til at kommunikere på dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder:

Et spændende job til fastansættelse, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag, med gode arbejdskollegaer og et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Løn efter kvalifikationer.

Er dette noget for dig kan du sende din ansøgning til job@jaconnect.dk.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jørn Aas på 5455 6611.