Er du vores nye smedelærling?

Er du vores nye smedelærling?
Har du ambitioner, og vil du have en spændende og varieret uddannelse, så bliv KLEJNSMEDELÆRLING "gerne voksenlærling"

Vi har den helt rigtige læreplads til dig, hvis du går med drømme om at være med til at svejse og montere store og komplekse maskinkonstuktioner til en grøn industri.

Som klejnsmedelærling hos en spændende virksomhed i 6940 Lem kommer du til at lære rigtig meget om metal og teknikker til at arbejde med metal.

Du kommer ikke til at arbejde med rutineopgaver

- for de findes ikke hos os. Der er ikke to af de maskiner og anlæg vi producerer til vore kunder, der er ens, og det betyder, at du som lærling får lov at prøve meget forskelligt. Du er med til at følge maskinerne og anlæggene gennem hele produktionsfasen og ved montering hos kunden.

Vi har anlæg stående i hele verden, f.eks. i USA, New Zealand, Japan og Europa ved store kunder inden for træindustrien. Disse kunder producerer træprodukter, der kan benyttes til at bygge grønt og bæredygtigt. Hos os får du ikke en uddannelse - du ta’r den! Det betyder, at du skal være frisk på at tage imod de udfordringer, du møder undervejs. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er en stabil medarbejder – til gengæld får du en rigtig spændende og udviklende læreplads med en bred række arbejdsopgaver, der giver dig et stort og indgående indblik i klejnsmedefagets muligheder.

Hvordan? Læretiden hos os foregår som et turnusforløb, hvor du ud over dit primære fag også kommer rundt i de forskellige afdelinger og veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Efter endt læretid er der, hvis det har gensidig interesse, mulighed for en fastansættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig Kontakt Jørn Aas på tlf: 5455 6611 eller skriv til ja@jaconnect.dk for at høre mere om lærepladsen og virksomheden - det gælder især også for dig, der overvejer at blive voksenlærling.

Du er også meget velkommen til at komme ud og se virksomheden og tale med de dygtige folk i smedeafdelingen og se nogle af de maskiner og anlæg, du vil komme til at svejse. 

Så virker dette som noget for dig, hvor du går en spændende fremtid i møde, så giv os endelig et kald på 5455 6611.