Højmark Forsamlingshus og Idrætshaller søger ny daglig leder, værtspar eller forpagterpar

Innovativ leder, ildsjæl og evt. kok eller lignende - Er det dig/jer?

Højmark Forsamlingshus og Idrætshaller søger ny daglig leder, værtspar eller forpagterpar

Centret er pulsen i den lille skønne landsby Højmark mellem fjord og hede og lige mellem Skjern og Ringkøbing. Højmark er en aktiv landsby med en nyetableret friskole, børnehave, dagplejere, aktive virksomheder, et stærkt foreningsliv - og ikke mindst et aktivt forsamlingshus og idrætshaller.

Der er fuld fart på en gennemgribende renovering af forsamlingshuset og udestår nu sidste etape med et spritnyt køkken og caféfaciliteter.

Det nuværende værtspar gennem mere end 34 år ønsker at trække sig tilbage og fratræder den 31. december 2021. Der vil derfor være mulighed for at køre parløb med det nuværende værtspar, så du kan lære det, du eventuelt har brug for.

Så er det dig eller jer, vi mangler?

Kan du lide at være omdrejningspunktet for mange mennesker? Hvis ja, vil du møde en landsby med masser af energi, højt humør og højt til loftet – og ud over det tilbyder vi:

·        Et velfungerende og veldrevet forsamlingshus med små og store mødelokaler, med IT-udstyr og med tilbud om fuld forplejning. Vi skræddersyer indhold og form, så den passer til kundernes ønsker om et personligt arrangement. Vi har plads til alt mellem 5 – 120 gæster.

·        To haller - En lille hal, og en stor håndboldhal, hvor der er plads til alverdens sportslige aktiviteter såvel som kulturelle arrangementer op til 600 personer.

·        Et godt og velfungerende foreningsliv/skoleliv, der aktivt bruger faciliteterne hele året.

·        Et delvist nyrenoveret forsamlingshus, indgangspartier til hhv. forsamlingshus og idrætshal, renoverede mødefaciliteter på 1. salen (yderligere renovering foregår i skrivende stund)

·        Et spritnyt køkken, hvor du vil få mulighed for at få indflydelse på indretningen.

·        Et lokalsamfund med stor opbakning til stedet.

·        En innovativ bestyrelse der bakker 100 % op.

Hvem er du/I

Indgangsvinklen og ansættelsesforholdet til stillingen eller stillingerne kan være mange, og det kan du være lidt medbestemmende om. Det kan både være som ansat eller/og forpagter.

Vi ser den daglige leder som en innovativ person, der forstår at samarbejde med husets brugere, og kan se hvilke store muligheder der er for at tiltrække nye brugere og gæster, ved at sætte nye ting i søen. Vi har faciliteterne, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for aktivitetsmulighederne, uanset om det er idræt eller kultur.

Daglig leder:

·        Være ”entreprenøren/sælgeren”, der sikrer et fortsat aktivt leben i og omkring huset, i form af sportslige aktiviteter, kulturelle arrangementer, møder og fester.

·        Ansætte og lede personale (køkken og ungarbejdere).

·        Forestå den daglige drift, herunder styre økonomi, og markedsføring i samarbejde med bestyrelsen.

·        Er initiativrig og har lyst til at være et lokalt midtpunkt, og indgå i tværorganisatorisk/frivilligt samarbejde. - Er selvstændig, udadvendt og servicemindede med en ”vi-løser-opgaven ”-tilgang

·        Har energi og erfaring til at tage udfordringen op, fastholde og videreudvikle Højmark Forsamlingshus og Idrætshaller

·        Forstår at tage ejerskab over jobbet og udviklingen.

·        Hvis du også har hænderne skruet rigtigt på til vedligeholdelse af huset og udenomsarealer, så det altid fremgår skarpt og indbydende for alle husets brugere og gæster er det en fordel men, ikke et krav.

 

Køkkenet:

Der er i dag en rigtig stor udlejning af forsamlingshuset til møder, kursus og fester, hvilket giver en stor omsætning i køkkenet. Der vil fremadrettet ligeledes være store muligheder for at øge omsætningen yderligere med nye initiativer, mad ud af huset, osv. Derfor er det også vigtig, at vi finder den rigtige person til at styre køkkenet og som griber mulighederne.

De to stillinger skal nødvendig ikke besættes af en og samme person, eller et ægtepar. Det er selvfølgelig vigtig, der bliver et stort samarbejde mellem de to funktioner.

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv i en af de to funktioner, eller evt. begge, så tøv ikke med at sende din ansøgning, eller ring til os for yderligere dialog.

Der forventes at ansøgere enten bor, eller har lyst til at bosætte sig i eller omkring Ringkøbing-Skjern Kommune.

Opstart og ansættelsesforhold efter aftale.  

Hvis ovenstående har vakt din interesse, send da gerne din motiverede ansøgning til

JA Connect, v/Jørn Aas på Ja@jaconnect.dk eller ring til Jørn på 5455 6611 ved eventuelle spørgsmål. Vi afholder løbende samtaler.