Kantpresser og plasmaskærer

For vores samarbejdspartner Kims Steel søger vi en specialarbejder til kantpresser og plasmaskærer.

Kims Steel Aps. er en smedevirksomhed beliggende ved Roslev. Virksomheden er specialiseret i fremstilling af porte, carporte, trapper, altaner, værn, gelænder & bærende stålkonstruktioner og udfører desuden mange specialopgaver for både firmaer og private.

Vi søger en dygtig og erfaren medarbejder/klejnsmed til betjening af virksomhedens MicroStep Plasmaskærer, samt kantpresser.

Du:

-        har erfaring med lignende stilling
-        kan arbejde selvstændigt
-        taler dansk eller godt engelsk
-        kan læse tegninger
-        bor max. 30 km fra Roslev området 

Virksomheden tilbyder:

-        et godt arbejdsmiljø i en spændende virksomhed
-        løn efter kvalifikationer
-        fuldtidsstilling med 37 timers arbejdsuge
-        pension, ferie og SH-udbetaling 

Kim D. Andersen (Nuværende Direktør og Ejer) startede i 2006 med at fremstille altaner mm. i de eksisterende lokaler. I takt med de stigende ordrer er der sidenhen udvidet med 2900 m², så man i dag råder over ca. 5.500 m² til produktion og administration. Virksomheden er fortsat i vækst.

Kims Steel vil gerne lave resultater, som man kan være stolte af, og som opnås i fællesskab vha. vilje, faglighed og erfaring. Desuden er de et resultat af fleksibilitet og åbenhed overfor nye muligheder.

Den specielle holdånd ved Kims Steel dyrkes ved, at alle udviser respekt og viser interesse for arbejdspladsen, kollegaer og kunder. Respekt vises i måden, man taler til hinanden, lytter og interesserer sig for hinanden og andres holdninger. Desuden overholder man aftaler og hjælper hinanden.

Opstart hurtigst muligt.

Ønsker du at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning, samt et CV til job@jaconnect.dk, mærket: ” Kantpresser”. 
Har du spørgsmål kan du kontakte Christian Rosenlund på 5455 2410.