Mekanisk montør

Mekanisk montør

Trives du med en afvekslende hverdag med en bred vifte af opgaver, og hvor ikke to dage er ens? Ønsker du et job med en høj grad af frihed og medindflydelse - både på dine opgaver og din arbejdsdag? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien? 

Få frihed, ansvar og gode udviklingsmuligheder.

System TM i Odder har travlt og søger derfor flere dygtige mekaniske montører til faste stillinger i deres produktion.
Deres produkter er komplicerede højteknologiske maskiner til træbearbejdning, som de i samarbejde med kunden designer og monterer. Hver maskine er kundetilpasset, og medarbejderne sætter en ære i at levere kvalitet og præcision i maskinbygningen. 

Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, og du vil komme til at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Med tiden er det mulighed for at deltage i test af anlæg i virksomheden og få ansvaret for installationen af anlæg ved virksomhedens kunder over hele verden. Der er tale om 2-3 ture à ca. 3 ugers varighed om året.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte følgende:
•     Opbygning af maskiner og maskindele
•     Montering af disse i et samlet anlæg
•     Evt. deltagelse i el-montage.

Faglig baggrund:
Vi ser gerne, at du er en erfaren montør med en håndværksmæssig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker, industritekniker eller lignende. Man monterer ud fra tegninger og styklister, og det er derfor et krav, at du er vant til at læse tegninger og/eller har en god teknisk forståelse. Det er desuden en fordel, hvis du kan læse og tale engelsk, så du kan deltage aktivt, når virksomhedens kunder kommer til test og godkendelse af udstyret. 

Personlig profil:
Som person er du omhyggelig og kvalitetsbevidst. Du er selvkørende og tager aktivt del i dine arbejdsopgaver. Det er naturligt for dig at tænke ud af boksen og holde dig ajour med udviklingen. Du sætter en ære i at levere det bedste resultat hver gang og tilgår dine arbejdsopgaver med energi og vilje. Du trives med at samarbejde med kolleger og kunder og synes, at en hverdag, som du har indflydelse på, er det helt rigtige for dig. 

Vi tilbyder:
System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar med plads til både personlig og faglig udvikling. 

Herudover har virksomheden fordelagtige personaleforhold, herunder sundhedsforsikring, dejlig kantine med morgenmad- og frokost eller aftensmad, sundhedspakke og en velfungerende personaleforening.

Ansøgning:
Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Rosenlund på 54552410.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning + CV til job@jaconnect.dk mærket: ”Mekanisk montør - System TM”.