Møbel- eller maskinsnedker

Vi søger DIG, der har et hjerte der banker for kvalitet, og som har lyst til at være en del af en ung, innovativ, dynamisk og spændende virksomhed i kraftig vækst, og med gode udviklingsmuligheder.

Vores samarbejdspartner I-Wood oplever en stærk vækst og derfor er det vigtig at du kan se dig selv i en omskiftelig hverdag, med nye produkter, nye løsninger og nye processer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her er tale om et fuldtidsjob, hvor du selv er med til at skabe og forme din hverdag. Du er personen der ikke går på kompromis med kvalitet.

I-Wood er i gang med at optimer deres produktionslinje, så de kan køre op til 7 gange så meget igennem. De har masseproduktion, men også enkelt og specialproduktion, og det er her du kommer ind i billedet. Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med specialprodukter, som er skræddersyet til den enkelt kunde. Så din faglighed er meget vigtigt.

Som produktionschefen Lars fra I-Wood udtaler, så er det vigtigste for os, at personen er meget selvstændig og omhyggelig i sit håndværk.

Om dig:

· Uddannet møbel eller maskinsnedker

· Har en del års erfaring

· Er meget omhyggeligt i dit arbejde

· Du forstår hvad finish betyder.

· Du har et stort overblik

· Du er selvstændig, og ved hvad det vil sige at tage ejerskab om opgaverne

· Du har let til smil, og trives i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet
 

I-Wood tilbyder et professionelt, åbent, ærligt og uformelt miljø, hvor der vil blive lagt vægt på din tilgang til arbejdet og lysten til at bidrage med dine personlige som faglige egenskaber. I-Wood har et stærkt samarbejde på tværs af afdelinger og et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og smil på læben. God lønpakke, der forhandles individuelt.

Send din ansøgning til Job@jaconnect.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Aas på 5455 6611, eller Ja@jaconnect.dk