Produktionsteknolog

Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted i Herning er i en spændende forandrings- og vækstproces og vi søger i den forbindelse 2 produktionsteknologer til kontoret.

Rollen

…er tænkt som en slags ”højre hånd” for produktionsafdelingen.

Du vil indgå i administrationsteamet som består af kolleger med forskellige baggrunde såsom produktionsteknolog, ingeniør eller kontorassistent. Afhængigt af dine kompetencer og ønsker til din personlige udvikling vil opgaverne typisk være relateret men ikke begrænset til: Projektstyring, tegnearbejde, tilbudsgivning, indkøb, planlægning og logistik. På sigt kunne opgaver indenfor ledelse, salg eller marketing også komme på tale.

Din profil:

Du har muligvis en baggrund som smed, svejser, mekaniker, industritekniker el.lign. kombineret med en mere teoretisk overbygning. Det er vigtigt, at du både kan begå dig på værkstedsgulvet såvel som på kontoret.

Du har gerne praktisk erfaring med metal-/stålarbejde samt tegneopgaver og udregning af tilbud.

Du har måske truckcertifikat (eller er interesseret i at tage det) samt grundlæggende IT-kompetencer inkl. 3D tegning.

Du sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til en given deadline.

Du tilbydes:

Et spændende job med selvbestemmelse, udviklingsmuligheder og forskelligartede arbejdsopgaver i en mindre produktions- og håndværksvirksomhed, hvor alle kender hinanden, og der er et venskabeligt arbejdsmiljø.

Løn og arbejdstid aftales på baggrund af dine kvalifikationer og ønsker.

Opstart gerne hurtigst muligt.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Christian Rosenlund på 54552410 eller blot sende os dit CV og ansøgning på job@jaconnect.dk