Tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

Tavlebygger/elektriker til automationsprojekter

For vores samarbejdspartner Holtec Automatic i Ikast, søger vi en tavlebygger/tester til spændende automationsprojekter. Holtec Automatic er i vækst og søger derfor endnu en dygtig medarbejder som tavlebygger. Ud over tavlebyg vil der være tilretning af tegningsarbejde, test og kvalitetssikring af tavler. Der er også mulighed for at tage på servicebesøg hos kunder i nærområet, hvis du ønsker det.

Om virksomheden:

Holtec- gruppen er en servicevirksomhed, der leverer eltekniske ydelser af høj kvalitet herunder projektledelse og produktion af styretavler til industrielle formål, virksomheden arbejder både som totalleverandører og delleverandør.

Holtec- gruppen er partnere med Siemens, Beckhoff og Lenze og bruger også Allen-Bradley og Omron. Virksomheden har mere end 150 medarbejdere med ekspertise indenfor software, konstruktion, montage, service og vedligehold. Holtec-gruppens primære kunder er maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, samt ingeniørvirksomheder, samt energi-og miljøsektoren hos offentlige og private.

Holtec-gruppen har etableret afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Århus, Odense og Kroatien.

Om dig:

Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, ufaglært med flere årserfaring med tavlemontør eller tilsvarende.

Holtec har mange udviklingsopgaver, derfor er det vigtigt, at du har interessen i at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

-        Du fungerer godt i et travlt miljø
-        Du er kvalitetsbevidst
-        Du er fleksibel
-        Du er serviceminded
-        Du har en god ordenssans
-        Du kan læse eldiagrammer, foretage ændringer/tilpasninger i tegneprogrammer
-        Du taler og skriver dansk på et højt niveau, samt engelsk på et rimeligt niveau
-        Du har et højt humør, også når der er travlt.

Afdelingen i Ikast huser 16 ansatte, konstruktører, softwareudviklere og teknikere/tavlebyggere, de samarbejder tæt med andre afdelinger i Holtec-gruppen. Du vil referere til projektchefen og have et team af dynamiske kollegaer i værkstedet, omgangstonen er uformel og der er en respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en ansøgning til Job@jaconnect.dk mærket: ”Holtec”.
Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Jørn Aas 5455 6611.