VVS-montør, lærling/voksenlærling

VVS-montør, lærling/voksenlærling  

Har du erfaring inden for VVS-faget eller går du med drømmen om at blive VVS-lærling/voksenlærling?

Vi søger lige nu en kompetent og selvstændig medarbejder for vores gode samarbejdspartner Hanning VVS ved Skjern. Arbejdsopgaverne er meget fleksible indenfor ventilation, varmepumper service/spjæld, nybyg og renovering, på vores mange lokationer rundt omkring i Jylland hos private kunder og industrien.

Om dig: 

Du er uddannet VVS Montør eller ønsker at blive det. Du er mødestabil, du sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde og er en god kollega der kan arbejde i teams og selvstændigt.

Du vil få en bil stillet til rådighed, der er kørsel i hele Jylland men også mulighed for at blive i lokalområdet.  Du vil få tilknytning til vores domicil, som er beliggende ved Skjern og det vil derfor være en fordel, hvis du er bosiddende indenfor en rimelig afstand, men ikke et krav. Du vil blive ansat i en virksomhed med et rigtig godt arbejdsmiljø.

Du er:

Som vores kommende montør eller lærling/voksenlærling:

Serviceminded
Er ansvarsbevidst og kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre
Har erfaring og/eller en baggrund indenfor VVS-faget
Er klar til at løse forskellige typer arbejdsopgaver
Er kvalitetsbevidst og detalje orienteret
Har som minimum B kørekort (bil stilles til rådighed)

Fristet?

Vi behandler løbende ansøgninger og afholder ansættelsessamtaler, så send din ansøgning allerede i dag, da vi lukker for stillingsannoncen, når vi har fundet den rette profil.

Har du spørgsmål vedr. stillingen så kontakt Jørn Aas på 5455 6611 eller Ja@jaconnect.dk