Try & Hire

Et Try & Hire-forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som mange virksomheder i dag vælger at gøre brug af, når de skal finde en ny medarbejder.

Try & Hire-forløb giver begge parter god mulighed for at vurdere, om der basis for at forsætte samarbejde i en evt. fastansættelse efter vikariatet. Som udgangspunkt er et Try & Hire- forløb mellem 12 og 16 arbejdes uger (444 – 592 arbejdstimer). JA Connect varetager alle de administrative opgaver i forbindelse med dit Try & Hire forløb.

Inden du starter som vikar i et Try & Hire forløb, har du været hos os til en personlig samtale, så vi kan sikre os det bedst mulige match for både virksomheden og dig. 

Når du registrerer dig, er det meget vigtigt, at du udfylder hele skemaet. Vedhæft CV, eventuelle anbefalinger og lignende. Du har også mulighed for at skrive et personligt brev om, hvad du er interesseret i af jobs.

Vi lægger løbende stillingsannoncer til både faste stillinger og vikariater på vores hjemmeside, Facebook og Linkedin, så hold også øje med dem.

Hvis du er i job skal du ikke være bange for at søge stillinger eller oprette dit CV da, vi som en selvfølge har fuld diskretion.