Try & Hire

Et Try & Hire forløb er virksomhedens sikkerhed for at få ansat den rigtige medarbejder, da I har mulighed for at prøve kandidaten inden en fastansættelse. I betaler kun for de timer kandidaten arbejder. Hvis det viser sig, at samarbejdet ikke fungerer af den ene eller anden grund, har I mulighed for at stoppe samarbejdet fra dag til dag, uden det koster yderligere. Et Try & Hire forløb strækker sig som udgangspunkt mellem 12 til 16 arbejdsuger (444 til 592 arbejdstimer), hvor efter virksomheden kan fastansætte kandidaten uden yderligere omkostninger.

Et Try & Hire forløb kan med fordel benyttes i alle brancher og på alle niveauer, da begge parter kan få afstemt, om faglighed og personlighed passer sammen. Vi gør det grundige forarbejde med personligt interview og vi sørger for at indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere samt tjekke straffeattest. Ønskes en personprofilanalyse er det også en mulighed. Virksomheden har mulighed for at få kandidaterne til samtale og godkende inden forløbet startes.

Try & Hire er vores kerneområde, da vi med vores grundighed har mulighed for at finde lige netop de kandidater, der passer ind i virksomhedens kultur både fagligt og personligt.