Et stærkt samarbejde!

Et stærkt samarbejde

Først på efteråret 2021 var vi så privilegeret at blive kontaktet af indehaverne fra I-Wood Denmark® som har domicil i Ørnhøj. Vi synes der fra første kontakt var en rigtig god kemi med Casper og Mikkel fra I-Wood Denmark®. Da vi gik derfra, havde vi hænderne over hovedet. Vi blev blæst fuldstændig bagover, af deres store engagement, hvor de virkelig brænder igennem for deres virksomhed og fede produkter.

Opgaven lød på om vi kunne hjælpe med at finde en sælger og en kundeservicemedarbejder. Vi har været igennem en rigtig god proces, med mange ansøgninger, til begge stillinger og vi er endt op med to rigtig stærke profiler, som starter hos I-Wood Denmark® den 1. januar 2022.

Vi er begyndt en spændende rejse med I-Wood Denmark® og deres unge indehavere som vi hos JA Connect er meget stolte over at være en del af, og ser frem til et godt samarbejde og sparring i fremtiden.

Casper fra I-Wood Denmark® udtaler ”Vi er yderst tilfreds med JA Connects håndtering af opgaven, sparringen i forløbet og den måde de har håndteret opgaven på. Vi ser frem til at have JA Connect med på sidelinjen i vores fremtidige vækst, som samarbejdspartner på bemandingssiden, og sparring på andre dele af forretningen.

Daniel ”kommende sælger hos I-Wood Denmark®” udtaler. Jeg har været igennem et rigtig godt og professionelt forløb, hos både JA Connect og I-Wood Denmark®, hvor jeg begge steder er blevet mødt af nogle spændende personer og er vildt stolt og glad for at blive valgt til jobbet, og glæder mig rigtig meget til at blive en del af en ung og spændende virksomhed.

Vi ønsker I-Wood Denmark® tillykke med de nye kollegaer.