Vikar/Fleksibelt arbejdskraft

Leder du efter fleksibel arbejdskraft under sygdom, ferie, barsel, eller har du brug for ekstra mandskab eksempelvis ved skiftende sæson, så står vi til rådighed med at finde lige netop de kandidater, du har behov for, uanset om det er kortere eller længere perioder.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at virksomheder lynhurtigt kan tilpasse sig markedet. Du kan derfor forvente, at vi hjælper dig med at finde de rigtige kandidater så hurtigt som overhovedet muligt. Det er klart, at jo før vi kender jeres situation og behov, jo større chancer er der, for at vi kan finde lige netop de personer, I har behov for.

Når du benytter fleksible medarbejdere som kompetent arbejdskraft, giver det virksomheden en høj grad af fleksibilitet i hverdagen. Ikke mindst giver det tryghed at vide, at du ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser, samt I kun betaler for de timer medarbejderen arbejder for jer.

Alle vores vikarer gennemgår en personligt interview, og vi sørger for at indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere samt tjekke straffeattest.